Entertainment

Kokeilisitko sinä tätä annosta, jos tietäisit, että kävisi näin?!

Written by admin

Suomalainen Jaakko Kivi oli kärsinyt koko elämänsä ajan paino-ongelmista. Hän ei ollut tehnyt asian hyväksi mitään, koska hänellä ei ollut kokemusta erilaisesta elämästä, mutta sitten yksi ravintolailta muutti hänen elämänsä.

Jaakkoa oli pyydetty moneen kirurgiseen toimenpiteeseen painonsa takia. Hänelle oli myös ehdotettu tiukkaa laihdutuskuuria hengenvaarallisten ongelmien ehkäisemiseksi. Hän ei koskaan halunnut noudattaa näitä neuvoja, koska hän oli peloissaan. Eräänä iltana hän oli kiinalaisen ravintolan syö niin paljon kuin jaksat -buffetissa, jonka ansiosta hänen elämänsä lähti kulkemaan uuteen suuntaan.

Jaakko ei ole ollut tyytyväinen ulkonäköönsä viiteen vuoteen ja hän on kärsinyt vakavasta masennuksesta. Hän on käynyt neuvojalla ja syönyt masennuslääkkeitä selvitäkseen vaikeista ajoista.

Jaakko oli elänyt koko ikänsä roskaruoalla, kuten pizzalla, hampurilaisilla ja ranskalaisilla perunoilla. Hänellä on ollut tapana juoda kuusi tölkillistä Coca-Colaa päivittäin.

Kaikki muuttui, kun Jaakko meni ravintolaan, joka muutti hänen elämänsä ikuisesti. Saatuaan ateriansa syödyksi hän päätti syödä onnenkeksin äitinsä kanssa, joka oli hänen seuranaan ravintolassa. Keksin sisältämä viesti nostatti Jaakon silmiin kyyneleet kaikkien ravintolassa olevien ihmisten silmien edessä.

‘Älä jahkaile, huomisesta alkaen’

Hän tiesi, mitä hän kaipasi sisimmässään. Hän ei enää halunnut olla ylipainoinen. Hän jähmettyi paikalleen, katsoi äitiään ja alkoi valuttaa katumuksen kyyneleitä.

“Istuin paikallani ja ajattelin, että olisin voinut olla niin paljon enemmän. Miksi elämäni oli tällaista?”

“Aivan kuin persoonallisuuteni olisi muuttunut yhtäkkiä, halusin olla “normaali”. En edes tiennyt, mistä aloittaa, mutta tajusin siinä silmänräpäyksessä, että minun oli tehtävä muutos ja pian.”

“Sanoin äidilleni, että heti seuraavana päivänä kävisin lääkärissä ja muuttaisin elämäni ikuisesti!”

About the author

admin

Leave a Comment